Michal iz Izraela

by Katarina
Objavljeno: Posodobljeno:
Da ne bo kakšne pomote (tako kot je bila pri nama), bom takoj razložila: Michal je žensko izraelsko ime, torej sva gostila punco in ne fanta, kot bi človek po imenu sklepal ?
Michal je zelo drobna punca, manjša od mene – in tisti, ki me poznate, veste, da ni veliko takih ljudi, ampak Michal je ena izmed njih, poleg tega pa nima niti 40kg! Ne, ni anoreksična, samo suha in drobna 🙂 Ukvarja se z acro-jogo in plezanjem, po poklicu pa je ekologinja.

 

 

TOP PRIGODA: Ker vsi radi plezamo, smo se že vnaprej dogovorili, da gremo v soboto skupaj plezat. Michal je bila na začetku našega druženja dokaj zadržana. Saj je bila zgovorna, ampak se je videlo, da ni čisto sproščena. Ko smo začeli plezati, pa je z vsako uspešno osvojeno smerjo postajala bolj vesela in odprta. Do popoldneva, ko ji je uspelo preplezati že lepo število težkih smeri, smo se že super razumeli, se skupaj smejali in zabavali. Spet sva si potrdila, da so skupne aktivnosti najboljši način preživljanje skupnega časa – veliko boljši kot klasičen couchsurferski večerni klepet na kavču ob steklenici piva 🙂

Komentiraj

Lahkih nog naokrog
error: Vsebina je zaščitena